Skrivarkurs med Clara Diesen

IMG 5455

Skrivorangeriet blommar upp i södra Frankrike

För andra gången skapar vi en kreativ skrivarvecka i vår lilla byn. Clara är förälskad i byn och dess omgivningar och nu delar hon med sig av den inspirerande miljön.

Den 15-19 juni är du välkommen till en femdagarskurs med möjlighet att komma både några dagar före och stanna några dagar efter kursen. 

I priset ingår hämtning i Narbonne, vid tågstationen eller busstationen och hjälp att hitta smarta resvägar. Birgitta hjälper även till att leta boende i enlighet med lust och kassa. Fika morgon och kväll och en utflykt i katharland är en del av kursen . 

Birgitta har två hus här i Bize Minervois, ett med trädgård och gott om plats för samlingar och samtal och ett som ligger precis vid floden där det går att hyra rum under kurserna. Det finns fyra rum och två av dem har två enkelsängar om du vill dela med någon.  I byn finns andra boenden i olika prisklasser.

Kostnaden för 5 lärarledda dagar och en utflyktsdag om man vill är 850 euro inkl moms. Till det kommer boende och måltider. Det finns sammanlagt fyra kök i kurshusen och byn har flera restauranger och hämtmatställen, 2 bagerier och en liten mataffär som är öppen varje dag.  

Anmäl ditt intresse till birgitta@pedra.se men boka inte resan förrän vi vet att vi är tillräckligt många, det sker i slutet av mars eller tidigare om det blir fullt. Vi har plats för max 12 personer.


IMG 4967


© Birgitta Elfström  2015-16, Design: aredal.se