Målarkursen har bara 2 platser kvar

25juni (36)

Ig målar vid floden Cesse, ett motiv man aldrig tröttnar på. 

Det är så roligt att Jan van Boeckels kurs är så populär. Det finns två platser kvar, sedan är det fullt. 

Det verkar som om anmälningsformuläret fungerat illa så om du har anmält dig och inte hört något från mig, skriv då direkt till min epost birgitta@pedra.se.

Renoveringskursen i maj kan absolut ta emot fler deltagare, det är ett fantastiskt upplägg med lyxigt boende och kunniga lärare.

I Flodhuset har vinden blivit omgjord till ett krypin med fransk balkong mot kyrkan och hustaken samt takfönster mot stjärnorna. Ett ställe där man kan dra sig tillbaka, titta på solnedgången och skrämma bort duvorna. Vi åker ner i april och målar och fixar. Så nu finns det alltså 5 sovrum. Bilder kommer

Taket är nytt för året, munk och nunnetegel med murbruk av kalk så det ska nog åldras på samma sätt som det gamla. Eftersom taket nu också är isolerat kommer huset att hålla sig svalt på sommaren och varmt på vintern. Det är andra typer av hustrick i ett varmt och torrt klimat. 

I skrivande stund är huset ledigt i slutet av maj, början av juni samt efter den 14 augusti. Vi planerar en reiki-workshop i slutet av september men datum är inte satt ännu. Hör av dig till mig om du vill hyra hela eller delar av huset. 


© Birgitta Elfström  2015-17, Design: aredal.se